Coffice i Karlstad!

Äntligen kommer Karlstad få ett coffice – en blandning av kontorsplats och café. En kreativ mötesplats för frilansande designers, företag i kreativa näringar som behöver nya miljöer eller större firmor som blivit lite trångbodda. Eller för den som bara blivit lite kaffesugen.

På Coffice Karlstad kommer det, förutom sköna fikaplatser, finnas skrivbord och bekväma stolar, mötesrum att hyra, stans bästa kaffe, fritt wifi, möjligheter till utskrifter och eget låsbart skåp för betaland medlemmar. Väldigt passande om du är i stan över dan eller om du sitter mycket hemma och jobbar.

Coffice logo

Coffice Karlstad kommer finnas i nya handelskvarteret Valvet, Karlstads nya galleria – eller handelskvarter, som det tydligen ska kallas. Ingången till Coffice är från Västra Torggatan in mot innergården och upp genom entrén inne till vänster. Där, en trappa upp, hittar du Karlstads bästa mötesplats och den givna platsen för stans kreativa näringar.

Svensk Form kommer även använda lokalen till att arrangera seminarier, utställningar och till att sälja varor från Svensk Forms medlemmar.

Jag rekommenderar att ni tar och läser mer om det på cofficekarlstad.se och kikar in nästa gång ni är i Karlstad och behöver jobba av några timmar.

Ok, det här låter som ett reklaminlägg, men ni fattar säker varför.